Kennel Ipohin
Kennel Ipohin


Kennel.fi

HISTORIA

Ensimmäinen labradorinnoutaja saapui taloomme vuonna 1972. Koiran nimi oli Rina, ja neiti paljastui erinomaiseksi metsästyskoiraksi. Rinan kanssa tutustuimme sekä metsästys- että näyttelytoimintaan. Teetin myös ensimmäisen pentueeni Rinalla, uroksena oli  SCH Sandyland's Midnight's Maestro.

Toinen koirani oli Englannin tuonti, mutta ikävä kyllä paukkuarka ja vaikeasti lonkkavikainen. Vuonna 1979 taloon saapui uusi koira, SF MVA Susanset Lovely Linda. Lindaa voitaneen kutsua kennelini kantakoiraksi. Teetin Lindalla neljä pentuetta uroksilla INT NORD UCH Minväns Junior, SP MVA Tweedledum Nano Nano, SP MVA Priorise Sebastian ja Kupros Kassidy. Lindan kanssa jatkoimme metsästystä ja näyttelytoimintaa.

Nykyään kotonamme asuu reipas ja iki-ihana Adelains Florencia, eli Ruusa. Tyttäreni kotona asustavat Tawastway's Energizer ('Taavi') ja Ipohin Rhapsody ('Miisa').

Lisäksi jaloissamme pyörivät vilkkaat bretagnenbassettimme Shetlandia Amulette ('Inku'), Inkun poika Ipohin Tutankhamon ('Leevi') ja Inkun tytöt Ipohin Fortuna ('Typy') ja Ipohin Kultajyvä ('Siru').

Ensimmäiset koiramme Rina ja Susanset Lovely Linda 70-luvulla.

Rina_menossa_mets__styskokeeseen_76.jpg

Rinan kanssa metsästyskokeissa -76.

Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy