Kennel Ipohin
Kennel Ipohin


Kennel.fi

VIERASKIRJA

Kirjoita vieraskirjaan

*Nimi:

*Viesti:

*Tunniste:   Tunniste on 42227

*pakollisia tietoja.

Yhteensä 69 viestiä.
Sivu 1 2 3 4


Kirjoittaja:
Nordlund seppo
Viesti:
Ipohin Pablo on poistunut joukostamme 2.6 2020
Aika:
21.11.2020 21:18:55

Kirjoittaja:
Piia Ripatti
Viesti:
Moi! Maailman kiltein koira, ALMA, Ipohin Chic, 1.7.2007-8.3.2019.
Alma sai elää täällä meidän kanssamme Joutsenossa pitkän ja hyvän, ja hyvinkin terveen elämän, kunnes jouduimme viime perjantaina laskemaan hänet koirien taivaaseen.
Aika:
11.03.2019 20:51:46

Kirjoittaja:
Mirja Kiteeltä
Viesti:
Rakas ystävämme, Ipohin Nuoli, Sera (10.3.2004-26.1.2019) siirtyi vihreille niityille lepäämään. Kauniit muistot sydämissämme yhteisistä retkistä. Kiitos Tuulalle reippaasta kulkijasta <3
Aika:
05.02.2019 09:42:34

Kirjoittaja:
Sanna Elo
Viesti:
Ipohin Myrtle, "Ella" tuli meille viettämään eläkepäiviä keväällä 2014. Vuosia kului odotettua enemmän, mutta tänään Ella lähti juoksemaan vihreämmille niityille lähes 14 vuoden kypsässä iässä. Kiitos kasvattajille ihanasta, lempeästä ja aina iloisesta koirasta <3

Ipohin Myrtle, 22.2.2004-13.11.2017.
Aika:
13.11.2017 12:42:16

Kirjoittaja:
Lea Nurmijärveltä
Viesti:
Sateenkaarisillan tuolle puolen matkasi tänään rakkaamme Ipohin Kathinka alias Viivi reilun 15 vuoden iässä. Surulla suurella, ilolla isolla muistelemme yhteisiä iki-ihania vuosiamme ja metsäretkiä, keppien kantamisia ja kalliokiipeilyjämme. Opettipa hän Iitu pennunkin (Ruusan pentu) tavoille. Kiitos Tuulalle ihanista kasvateista. Lea, Eveliina ja Juha
Aika:
20.09.2017 21:25:16

Kirjoittaja:
HelenaPaakkunainen
Viesti:
Hei!!!Hyvää Syksyä!!!!Kyselisin onko suunnitelmissa labbispentuja milloinka?
Aika:
09.09.2017 16:31:45

Kirjoittaja:
HelenaPaakkunainen
Viesti:
KIITOS!!!!Ihanasta koirasta IpohinOthello TATU 6.6.2004-16.8-2017.Ikävä ja kaipuu on suunnaton.On ihanat muistot RAKKAASTA koirasta.
Aika:
01.09.2017 16:09:46

Kirjoittaja:
Leena Lampinen
Viesti:
Tuulalle oikein hyviä eläkepäiviä ja kaikkea hyvää!
BRIDNI on meidän suuri ilonaihe ja Matin hyvä terapeutti.
Kesäterveisin ! kaikki koirat+tukijoukot!
Aika:
05.07.2017 20:22:51

Kirjoittaja:
Maija Viuhko
Viesti:
Tuulalle aurinkoisia eläkepäiviä! Paljon märkiä pusuterkkuja Deviltä (Ipohin Thor). Jäbästä on vihdoinkin tullut aikuinen, mutta vielä on koiruudet mielessä. Villasukat, työrukkaset ja saunapuut noutaa takuu varmasti!
Aika:
04.07.2017 18:41:37

Kirjoittaja:
Mari Tiihonen
Viesti:
Meidän Vili, Ipohin Oleksi 6.6.2004-10.2.2017 ❤ Kiitos maailman parhaasta jätkästä❤ Paljon ehdittiin yhdessä kokea ja kasvettiin molemmat vuosien varrella. Vielä menneenä syksynä Vili haki vielä monta sorsaa ja oli joka ilta lintupassissa. Onneksi muistot elää❤
Aika:
16.02.2017 13:52:27

Kirjoittaja:
Neija Yli-Eerola
Viesti:
Heippa!

Eksyin tänne teidän sivuille pitkästä aikaa ja ajattelin lähettää terveiset minulta ja meidän teräsmummolta. Ipohin Jokeriina eli Disa lähentelee nyt 13 ja puolta vuotta ja viimeksi noin viikko sitten tervehti vastaantulijaa niin innokkaasti että toisen koiran omistaja kysyi, onko kyseessä vielä nuori koira... Harmaa parta sen kyllä yleensä paljastaa mutta ehkä nyt oli niin pimeää.;)

Disa on tuonut meidän perheelle ihan valtavasti iloa ja ihania muistoja. Hirveän fiksu otus ja vähän omaperäinenkin. En tiedä miten sitä osaa olla kun se on poissa. Mutta toistaiseksi me vielä iloitsemme sen läsnäolosta kun oikeastaan huonon kuulon lisäksi muita vaivoja ei ole.

Oikein hyvää alkavaa talvea ja Joulunaikaa teidän kennelille!
Aika:
19.11.2015 10:53:59

Kirjoittaja:
Leena Jaure
Viesti:
Elämäni koira (Ipohin Ruffe = Aksu) päätti tänään maallisen vaelluksensa melkein 9 vuoden ja 6 kuukauden iässä.

Lääkäritkään eivät oikein osannet sanoa, oliko kyseessä nenä- ja poskiontelon tuhonnut syöpä vai pahasti levinnyt aspergilloosi-sieni. Kaikkia hoitoja koetettiin, mutta mikään ei tuottanut tulosta.

Kiitos sinne Nuijamaalle mahdottoman hienosta pojasta!

Lämpimin terveisin Aksun 'äiti' Leena
Aika:
02.01.2015 23:33:04

Kirjoittaja:
Mari Jyväskylästä
Viesti:
Eikös olekin tänään, kun meidän Ipohin Noki Musta täyttää 10 vuotta! Vähän harmaapartainen herra lähettää terveisiä sinne kotiin!
Mari
Aika:
10.03.2014 15:56:58
Vastaus:
Onnittelut näin jälkikäteen kasvattajalta pyöreiden vuosien johdosta! 10 vuotta elämää sisältää varmasti jo monta hauskaa tarinaa. :) Harmaa ei oo häpee.

Kirjoittaja:
Matti Junnila
Viesti:
Terveiset teille kasvattajille täätä Husulasta. Kovasti odotetaan uutta pentua meidän perheeseen. Kävimme tänään katsomassa nuorta miestä ja kovasti tykkäsimme tai tykästiin kaikista kun niitä oli muistaakseni 9. Oikein hyvää kesän jatkoa sinne teille toivovat Matti ja Päivi
Aika:
31.12.2013 13:29:06

Kirjoittaja:
Leena Lampinen
Viesti:
HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2014

Koirille ja Omistajille.

terveisin Leena , Bridni +Feliz Ella+Siiri ,koko tukijoukko.
Aika:
07.09.2013 10:41:44

Kirjoittaja:
Leena Lampinen
Viesti:
Onnea kasvattajille uusista pennuista.Ellalle taputuksia.
Mukavaa syksyä.Feliz kasvaa ja voi oikein hyvin.
terveisin .Leena
Aika:
12.08.2013 20:20:22

Kirjoittaja:
Ilkka Majuri
Viesti:
Hei kaikille! 13.10.2008 syntyi Ipohinin Kenneliin musta urospentu, joka sai nimekseen Ipohin Goblin Teddy kutsumanimeltään ""Kamu""! Käydessäni pesuetta katsomassa syksyllä 2008 ennen luovutusta, arvioin mielessäni mitähän kaikkea sitä onkaan tiedossa tulevan pennun myötä. No olihan sitä,vaikka mitä,ainakin oma suhtautuminen eläimiin ja luontoon vahvistuivat entisestään! Kamu on ollut persoona jo aivan syntymästään saakka ja herran olemus nyt 4,5 vuotiaana suorastaan huokuu mahtavaa itsetuntoa,ollaan sitten näyttelypaikalla ihmismassojen keskellä,tai jossain jälkiharjoituksissa keskellä korpea.Vaikka ensimmäiset vuodet olivatkin tietyllä lailla haastavia murkkuaikojen ym.juttujen myötä,opin joka päivä Kamusta uusia piirteitä, joista päättelemällä tulin siihen tulokseen että jos terveyttä riittää tästä koirasta kuullaan vielä! Tässä yhteydessä onkin syytä mainita kaikesta siitä tuesta jonka olen saanut kasvattajilta Tuulalta ja Kateriinalta, ilman heidän tukeaan ja ohjausta ei Kamusta varmaankaan olisi tullut niin huippuluokan Muotovaliota, mitä sitten tuli! On sanomattkin selvää miten tärkeä ""rooli"" kasvattajilla on, kun varsinkin aloittelija niinkuin minä,koiraa ohjaa.Viime sunnuntaina Kamu esiintyi Lappeenrannan pääsiäisnäyttelyissä valioluokassa, jossa huipputasaisen koitoksen jälkeen voitti luokkansa,sekä oli vielä pu-kisassa kakkonen. Nyt näyttelyiden jäädessä pikkuhiljaa vähemmälle johtuen jälkiharjoitusten lisääntymisestä ym siitostoiminnasta,haluan vielä kerran kiittää Mutkalan väkeä kaikesta avusta ja tuesta jota yhdessä Kamun kanssa olemme saaneet! Mukavaa kevättä kaikille! T. Kamun taustajoukot
Aika:
03.04.2013 10:23:53
Vastaus:
Hei Ilkka!

Kiitos ihanasta viestistäsi.
Olette kovasti töitä tehneet Kamun kanssa vuosien varrella ja nyt voi varmaankin jo sanoa, että kiitos edessäpäin on saavutettu. Mielenkiinnolla seuraamme Kamun taivalta mejän parissa. Tiedä vaikka saataisiin pojasta vielä jälkivaliokin?

Itselläni on ollut ilo esittää Kamua näyttelyissä kaikki nämä vuodet ja voinen hieman itseriittoisesti sanoa, että olemme näyttelykehässä löytäneet pojan kanssa sen kuuluisan yhteisen sävelen. Kun näyttelyissä kohtaamme, tiedämme molemmat mistä on kysymys. Kamun liikkeet ovat erinomaiset ja käytös kehissä pääosin vähintäänkin ollut kiitettävää. Toivottavasti vielä starttaamme joskus Kamun kanssa kansainvälisissä näyttelyissä, mejä-harrastuksen välissä.

On ollut ilo seurata Kamun kehittymistä ja perheenne sitoutumista Kamun kanssa harrastamiseen.

Onnea tuleviin syksyn metsästysreissuihin!

Lämpimin terveisin,
Kateriina

Kirjoittaja:
Hanna Tarna-Kauranne
Viesti:
Heis ja hienoa alkanutta vuotta =)
Olen Ipohin Rihanna, kutsuvat Hurtaksi minua. Olen tänään ollut vuoden täällä Espoon kodissa ja viihdyn erinomaisesti.
Takapihalta pääsee suoraan hienoon metsään, jossa on paljon ihania muta- ja turvekeitaita, ikävä kyllä näin talvella ovat lumen peitossa. Onneksi olen hyvä kaivamaan ja muutaman olenkin saanut esiin kieriskelyä varten. Pysyy turkki kunnossa ;-) Muutenkin viihdytään paljon metsässä.
Lokakuussa perheeseemme ilmestyi myös ""pikkusisko"" (Sesse) minulle, suklaanruskea, lapukka myös. Surkean pieni se tosiaan on, minä sentään painan kolmisenkymmentä kiloa, tosin emäntä keksi lääkärin kanssa, että pitää keventää ruokavaliota... vaihtui eväs johonkin vähärasvaisempaan nappulaan :0 ja pentu saa sitä ihanaa rasvaista penturuokaa.
Siksipä olenkin pari kertaa karannut omille teille tuohon lähimetsään pupun tai ketun perään. Olen kyllä aika nopeasti tullut takaisin kun on ruokatarjonta huonoa ilman ihmistä, heh. Sessen kanssa on kyllä kiva leikkiä kunnon koirien peuhaamis- ja juoksuleikkejä :-)
Paras kaverini ihmisistä on perheemme Minkku-tyttö joka tekee kaikkea kivaa kanssani; keppejä, frisbeetä sekä palloja jaksaisin noutaa vaikka koko päivän =)
Minä en ole kovin paljoa mitään luvatonta järsinyt, ihan pentuna vähän lattialistoja ja joskus pienimmältä ihmiseltä napannut leivän tai muun herkun kädestä kun emäntä ei huomaa. Se ei kyllä tykkää sellaisesta ja sitten minuakin hiukan hävettää moinen käytös. Niin ja kesällä kukkapenkkejä hiukan harvensin ja möyhin.
Muutoin olen paras kotikoira ikinä, perheenjäsenet sanovat ja rapsuttavat minua <3
Aika:
15.01.2013 22:18:22
Vastaus:
Kesäiset terveiset kasvattajalta Hurtalle ja Hurtan perheelle!

Mukavaa, kun Hurtta on löytänyt paikkansa perheessään ja on valloittanut ihmisten sydämet.

Meillä vaikuttaa kotona Hurtan sisko Ipohin Rhapsody ""Miisa"". Miisa on kultainen tyttö, välillä hieman jäärä, mutta kultainen kumminkin. ;)

Kesäisin terveisin,
Kateriina

Kirjoittaja:
Marja Laakkonen
Viesti:
Ipohin Norseman alias Kassu lähti autuaammille metsästysmaille 15.10.2012.Hän ehti olla ilonamme 13v2kk.
Kävi vielä pari pyytä ja sieniretkillä oli mukana tänä syksynä,mutta kulkeminen meni niin huonoksi,että oli pakko laittaa järki tunteiden edelle.
Ikävä on suunnaton ja kanssamme suree myös iso ystäväjoukko.Koirakaverit etsivät ja uikuttavat,kun Kassua ei löydy.Kiitos Ipohinin väelle kaikista ihanista koirista,joita olemme omistaneet.
Aika:
10.11.2012 21:38:09
Vastaus:
Niin nopeasti aika aina vierähtää, vaikka yli 13 vuotta on varsinkin koiran iässä pitkä aika. Ainakin kolme Kassun sisarusta elivät myös pitkät elämät.

Kiitos teille, että Kassu sai elää elämänsä rakastettuna perheenjäsenenä tykönänne.

""Kun kaipaus ja ikävä
polttaa niin, että satuttaa,
kuuntele silloin sydäntäsi,
joka kertoo sinulle,
että se oli onnea ja iloa parhaimmillaan,
ja nyt muistot ovat kauneinta
mitä sinulla on.""


- kennel Ipohin -

Kirjoittaja:
Jarmo Tonder
Viesti:
Reino korjaa syntymäajakseen marraskuu 2011!
Aika:
10.09.2012 16:17:56

Sivu 1 2 3 4

Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy